Nakon zarade od LP, Zvezda zarađuje i od transfera mladog veznjaka?

Tinejdžer na meti holandskog velikana

Nakon zarade od LP, Zvezda zarađuje i od transfera mladog veznjaka?

Crvena zvezda je završila takmičenje u Ligi prvaka, pružila nekoliko odličnih partija u "grupi smrti" i dobro napunila klupsku kasu.

Zaradila je Crvena zvezda preko 25 miliona eura od svog nastupa u LP, ove sezone je Beograđanima i od transfera Radonjića u Marseille pripala značajna svota, a sada se izgleda sprema još jedan transfer na Marakani.

Naime, italijanski Tuttomercato prenosi da se na meti Ajaxa našao mladi veznjak Zvezde Bogdan Jočić.

Jočiću je tek 17 godina, nastupao je za Zvezdu u šest ovosezonskih utakmica UEFA-ine Lige prvaka za mlade, a srbijanski mediji smatraju da bi njegov transfer u Ajax mogao donijeti klubu sa Marakane značajnu zaradu s obzirom da je on početkom ove godine potpisao trogodišnji profesionalni ugovor.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Tuttomercato saopštava da su za Jočića zainteresovani i Vitesse i lisabonski Sporting. Ipak, iako bi Jočićevom prodajom dodatno napunila kasu, Zvezda bi tako i ostala bez svog "wunderkinda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi