Čustović dobio pojačanje: Stigao mu nekada najbolji igrač HNL-a

Novo ime u Waasland Beverenu

Čustović dobio pojačanje: Stigao mu nekada najbolji igrač HNL-a

Nekadašnji reprezentativac BiH Adnan Čustović, koji danas radi kao trener, dobio je vrijedno pojačanje u Waasland Beverenu.

Mostarac je na kormilo ovog belgijskog prvoligaša stigao krajem 2018. godine, što se ispostavilo kao dobar potez, jer je Waasland Beveren pod njegovim vodstvom igra sve bolje i na dobrom putu je da ostvari opstanak u Jupiler ligi.

Čustoviću i društvu u tome će u nastavku sezone znatno pomoći Franko Andrijašević, nekada najbolji igrač HNL-a, koji će do kraja sezone za Waasland Beveren nastupati kao posuđen igrač Genta u kojem više nisu računali na njega.

Zlatne dane svoje karijere Andrijašević je proveo u Rijeci s kojom je osvojio i naslov, a i sada se šuškalo da bi se mogao vratiti na Rujevicu, međutim ispostavilo se kako je za hrvatski klub preskup.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Ovisno o njegovim nastupima, postoji opcija i da Waasland Beveren na kraju sezone otkupi Andrijaševićev ugovor od Genta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi