Dal Varešanović otišao kod frizera i odlučio da se ofarba, pa pokazao kako sada izgleda

Kako vam se čini?

Dal Varešanović otišao kod frizera i odlučio da se ofarba, pa pokazao kako sada izgleda

E. Čaušević

Dal Varešanović iznenadio je danas svoje saigrače na treningu kada se pojavio u nešto drugačijem izdanju jer je odlučio da promijeni svoj imidž.

Bh. reprezentativac ljetos je odlučio da napusti Sarajevo nakon tri godine i karijeru nastavi u Turskoj gdje je potpisao za Rizespor.

Odlazak u Tursku za Varešanovića ispostavio se kao pun pogodak jer je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Rizespora uspio da postigne već sedam golova na 20 mečeva, te je dodao i tri asistencije.

Ovaj 22-godišnji veznjak ustalio se u startnu postavu turskog kluba i već je opravdao očekivanja svojim odličnim igrama.

Varešanović se očito ekspresno navikao na život u Turskoj, a da se totalno opustio pokazao je objavom na društvenim mrežama.

Oglasi

Nekadašnji igrač Sarajeva odlučio je da promijeni svoj imidž i posjeti frizera, a novim izgledom je mnoge iznenadio.

Naime, Varešanović je odlučio da se ofarba u plavo čime je iznenadio svoje fanove na Instagramu gdje je objavio fotografiju.

   Fotografija koju je Dal Varešanović objavio na Instagramu i pokazao novi imidž

Bh. reprezentativca na Instagramu prati preko 12.000 ljudi i sigurno je da je mnoge iznenadio svojim novim izgledom, no mora se priznati da mu plava boja kose uopšte ne stoji tako loše.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, igrači Rizespora spremaju se punom parom za meč 21. kola Superlige kada će sutra od 14 sati igrati u gostima protiv Alanyaspora. Rize je trenutno peti na tabeli sa 32 osvojena boda.

Top Komentari

Malo je rec da ste dno Portal
0 0
Ham0
Peneranda za sirotinju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi