Dalibor Pandža ne prestaje prozivati FK Velež

Nova objava na račun Mostaraca

Dalibor Pandža ne prestaje prozivati FK Velež

Edmir Škorić

Napadač Olimpika Dalibor Pandža nakon jučerašnjih utakmica je na društvenim mrežama u više navrata prozvao FK Velež.

Velež i Olimpik nastavljaju trku za Premijer ligu, a nakon jučerašnjih pobjeda nad Orašjem u Mostaru odnosno Jedinstvom u Bihaću, tenzije su dodatno porasle, iako su one ogromne već od početka prvenstva.

Pandža, inače prvotimac Olimpika, na Instagramu je odmah nakon meča ostavio jednu poruku za Rođene, a ubrzo je nastavio s provokacijama tako što je objavio grb Veležovog gradskog i ljutog rivala Zrinjskog.

Nakon meča protiv Metalleghea prije mjesec dana Pandža je u izjavi za SportSport.ba govorio o trenutnom stanju na tabeli, očekivanjima od nastavka sezone, nečasnim radnjama...

"Mogu samo reći da ne volim kada se pravi finjaci, a ustvari su hinjaci", kratko je prokomentarisao Pandža te otkrio šta ustvari misli o prozivkama iz Veleža.

Inače, Velež je i dalje na bod prednosti u odnosu na Sarajlije, a do kraja je ostalo da se odigraju još četiri kola. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

burek_sa_mesom
Puna podrška uvaženom gospodinu Pandži!
0 12
starmac
Stavi ga u supak Mami nek se zakiti sa njim.Strepices ti majmune jedan,a to ti nije trebalo.Mostar u srcu Velez do groba.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi