9

Komentari (9)

papagaj
Ti više nisi Hrelja, sad si Relja jer srbibiz samo njima poznatih razloga izbjegavaju da kažu slovo H, e moj Relja
user1680563303
To ti je daj sta das,da se prezivi...Ma bravo tegeltija,samo provjerene dovlaci....Uz tebe smo....Hahaha...Opet ce vas ribari derati u evropi..
Hrelja ..bemti kumaj u ckupi, da bog da mioslo nogu na prvoj utakmici za Borac. A ti Hrelja kada cujes Mars na Drini i velicanje ratnih zlocinaca, napusti utakmicu i napusti Borac i kazi dzaba ti pare ja ne mogu igrati za ovakav klub pod imenom FK Borac, naravno to ces uraditi ako ti dodje iz zicegu u glavu. Samo retadirani Bosnjak moze igrati za Borac.
papagaj
Ti si lud moj Hrelja
Taceoni
Divi vugla loce ccc
komentator1
Ne razumijem kako neki Bosnjak moze otici igrati za dodikov borac i zeleznicar?
MSOZ101
Kakav ti se kiks u glavi može dogodit da ideš igrat za klub gdje se sa razglasa pušta Marš na Drinu, gdje se sa tribina skandira ratnim zločincima i gdje predsjednik kluba kaže da je taj klub reprezentacija RS-a, uz to klub otvoreno sarađuje sa komitetom sa suđenje pa ti njihove pobjede i tvoji golovi dođu kao da noć provedeš sa kurvom koji su prethodno dobro platio. Nikakvih čak ni 10.000 KM mjesečno ne mogu zamaskirati navedeno.
Gr0hot
Isti mozak koji godinama idu u u klub iz medjugorja
starmac
Ništa te nemože opametit!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.