Džekin sin zabio gol na Meazzi, a reakciju navijača Intera će pamtiti zauvijek

Dani nije očekivao da oni prate šta radi

Džekin sin zabio gol na Meazzi, a reakciju navijača Intera će pamtiti zauvijek

Endin Čaušević

Dani Džeko pokazao je još jednom da će njegov otac Edin imati dostojnu zamjenu kada ode u fudbalsku penziju jer je sin našeg Dijamanta još jednom oduševio i to na velikoj sceni stadiona Meazza gdje je dobio i odlične ovacije.

Inter je u subotu na svom stadionu uspio da pobijedi Udinese sa 3:1 i upiše nova tri boda, a naš iskusni napadač Edin Džeko na terenu je proveo svih 90 minuta.

Džeko se nije uspio upisati u listu strijelaca u subotu protiv Udinesea, a Simone Inzaghi iznenadio je sve odlukom da Džeko i Romelu Lukaku igraju od prve minute što ove sezone nismo imali priliku gledati.

Na kraju je sigurno najvažnije što je Inter uspio da pobijedi i osvoji nova tri boda kojima je zadržao drugu poziciji na tabeli Serije A.

S druge strane, iako Edin nije uspio da se upiše u listu strijelaca protiv Udinesea ipak jedan Džeko je te noći uspio da zatrese mrežu na Meazzi, a to je bio njegov sin Dani.

Poznato je da Dani itekako voli fudbal i trenira već od malih nogu, a sada je počeo pokazivati da je od oca Edina naslijedio talenat za ovaj sport.

Oglasi

Jedan detalj nakon meča Intera i Udinesea je oduševio sve one koji su ostali na Meazzi, te su aplauzom i ovacijama nagradili Danija koji će ovaj trenutak sigurno pamtiti zauvijek.

Naime, u centru pažnje bio je prvo sin Marcela Brozovića koji je s loptom krenuo ka golu, ali je Dani uspio da dođe do lopte i pošalje je u mrežu, a navijači koji su bili i dalje na tribini iza tog gola su aplauzom nagradili Džekinog sina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dani je oduševljeno gledao kako mu navijači Intera aplaudiraju, ali je i pokazao da se niko ne mora brinuti ko će jednog dana naslijediti Edina Džeku kada on odluči da je vrijeme da okači kopačke o klin.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi