Golman krenuo na Darwina Nuneza kako bi ga zbunio, a on izveo magiju kojoj se niko nije nadao

Fantastičan lob Urugvajca

Golman krenuo na Darwina Nuneza kako bi ga zbunio, a on izveo magiju kojoj se niko nije nadao

E. Čaušević

Brentford i Liverpool igraju trenutno utakmicu 25. kola engleskog Premiershipa, a prvo poluvrijeme obilježio je spektakularan pogodak Darwina Nuneza.

U prvom poluvremenu vidjeli smo nekoliko dobrih prilika na obje strane, a prvi gol na meču zabili su Redsi.

Liverpool je u 35. minuti meča uspio da povede sa 1:0 kada su Diogo Jota i Darwin Nunez odlično kombinovali, a sjajan gol za vostvo gostiju zabio je Urugvajac.

Jota je glavom sjajnu uposlio Nuneza koji je izašao sam na golmana Brentforda i fantastično ga lobovao za vodstvo Liverpoola od 1:0.

Fantastičnu završnicu urugvajskog napadača možete POGLEDATI OVDJE.

Oglasi

Nunez je od dolaska u Liverpool bio na meti velikih kritika jer se od njega mnogo više očekivalo, no čini se da je konačno počeo da pokazuje zašto su ga Redsi platili čak 85 miliona eura.

No, u prvom poluvremenu Jurgen Klopp i nije imao toliko razloga za zadovoljstvo jer je morao da napravi dvije izmjene.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U 34. minuti povrijeđenog Jonesa mijenja Gravenberch, dok je deset minuta kasnije Joti stradalo koljeno i umjesto njega na teren je ušao Mohamed Salah.

Prve informacije iz Engleske govore da bi za Jotu čak i sezona mogla biti završena što bi za Redse bio težak udarac. No, više će se znati kada Portugalac napravi detaljne preglede.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi