Novinar nakon šokantnog poraza Belgije postavio pitanje De Bruyneu, on se okrenuo i otišao

Čudan potez Belgijanca

Novinar nakon šokantnog poraza Belgije postavio pitanje De Bruyneu, on se okrenuo i otišao

Esmer Oštraković

Reprezentacija Belgije jučer je bila favorit protiv Slovačke, ali na kraju su se Slovaci radovali jer su ostvarili pobjedu na otvaranju Svjetskog prvenstva kada je riječ o grupi E.

Prva šansa već u trećoj minuti. Romelu Lukaku je bio u šansi, šutirao, ali Martin Dubravka je odbranio i spasio gol Slovačke.

Nedugo zatim Romelu Lukaku je lošim prijemom upropastio još jednu dobru šansu za Belgiju, da bismo u sedmoj minuti vidjeli jedini gol na utakmici.

Casteels je odbranio udarac Kucke, ali je na pravom mjestu bio Ivan Schranz i pospremio odbijenu loptu u mrežu. Na prvu se činilo da je bio ofsajd, no o tome nije bilo ni govora.

Nakon toga Belgijanci su napadali, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. A, kada i jeste oni su bili poništeni.

Oglasi

Amadou Onana je asistirao za Romelua Lukakua koji pogađa, ali je VAR tehnologija poništila ovaj pogodak zbog ofsajd pozicije.

Slavila je Belgija i u 86. minuti. Domenico Tedesco je sjajno prošao, ubacio za Romelua Lukakua koji pogađa, ali sreća nije trajala dugo.

Ponovo se gledao VAR, utvrđeno je da je u začetku akcije Tedesco igrao rukom i gol je poništen za veliko slavlje Slovačke.

Nakon utakmice u centru pažnje bio je kapiten Belgije i fudbaler Manchester Cityja Kevin de Bruyne koji je odšetao nakon što mu je novinar postavio pitanje na engleskom eziku.

Oglasi

"Samo jedno pitanje na engleskom jeziku, molim te", rekao je novinar, a onda je De Bruyne jednostavno odlučio da se okrene i ode.

Nikome nije jasno zašto je to uradio, a nekoliko minuta ranije je sasvim uredno odgovarao na pitanja.

"Velika šteta. Igrali smo dobro, a onda pravimo grešku i primimo gol. Nakon toga nam je trebalo vremena da se vratimo u utakmicu.

U drugom poluvremenu je sve bilo dosta bolje i zaslužili smo pobjedu. Poništena su nam dva gola i to je fudbal", rekao je De Bruyne.

Top Komentari

FCBFCBFCB
Tedesko
0 0
FCBFCBFCB
E moj Novinaru, Domeniko Tesesko proso i ubacijo za Lukakua jel. Odkad to on igra hahahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi