De Laurentiis: Kome je do titula, neka ide navijati za Juventus

Kontroverzni predsjednik Napolija

De Laurentiis: Kome je do titula, neka ide navijati za Juventus

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis dao je još jednu izjavu koja ide u rubriku kontroverznih.

U posljednje vrijeme se mnogo priča o tome da će De Laurentiis prodati Napoli, ali on ističe da nema šanse da se to ikada dogodi.

“U životu snovi znače da ne živite. Nastavljate da sanjate, ali onda se ne probudite i šta onda? Sanjate li vi uvijek isto? Protivnici Napolitanaca žele da prodam klub, ali dok sam god živ - Napoli će biti moj. Prošle sezone smo pokazali da smo tu, ali s nama je još 19 klubova u ligi”, rekao je De Laurentis, koji je potom imao i poruku za neke nestrpljive navijače:

"Kome je odmah do titula, neka ide navijati za Juventus. Mi ne trošimo novac tako lako kao mnogi drugi, ali zato stvaramo tradiciju".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vijest koja može obradovati navijače Napolija je da će Dries Mertens sigurno ostati član ovog kluba i u narednom periodu, što je između ostalog poručio predsjednik u svom izlaganju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi