De Laurentiis izjavio da je Benzema starac, a onda je napadač Reala žestoko uzvratio

Okršaj s predsjednikom Napolija

De Laurentiis izjavio da je Benzema starac, a onda je napadač Reala žestoko uzvratio

Endin Čaušević

U italijanskim medijima prije nekoliko dana pojavila se vijest da Napoli želi dovesti pojačanje u napadu, te da je prva želja Carla Ancelottija napadač Real Madrida, Karim Benzema.

Ancelotti je prije nekoliko sedmica izabran za novog trenera Napolija, a u Napulju se nadaju da će im ovaj iskusni stručnjak ponovo donijeti titulu prvaka Italije. Javnost na Apeninima prije nekoliko dana objavila je da Ancelotti prije svega želi dovesti iskusnog napadača, a navodno njegove velie želje su Karim Benzema i Angel Di Maria.

Međutim, očito je da se predsjednik ovog kluba Aurelio De Laurentiis baš i ne slaže s Ancelottijem jer je na svoj način odlučio sve to da demantuje. De Laurentiis je poručio da mu jednostavno ne trebaju starci poput Benzeme i Di Marije u ekipi koja juriša na Scudetto.

"Novine su prepune laži i više ih je teško uzeti u ruke. Vidio sam da pišu da Benzema i Di Marija dolaze u Napoli. Pa, to je velika laž. Ancelotti i ja imamo dogovor oko kluba i onoga što on želi. Uz dužno poštovanje, ali ne znam zbog čega bi doveo ta dva starca", poručio je De Laurentiis.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Predsjednik Napolija nije morao dugo da čeka na odgovor, a prvi koji se oglasio bio je Benzema. Napadač Real Madrida je preko Instagrama odlučio dati kratak komentar na izjavu De Laurentiisa, te je poručio: "Ja starac? Ma, on je samo još jedan luđak na mojoj listi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti