De Laurentis: Ponudio sam 60 miliona eura za Icardija na sastanku sa njegovom suprugom

Predsjednik Napolija biranim riječima govorio o Argentincu

De Laurentis: Ponudio sam 60 miliona eura za Icardija na sastanku sa njegovom suprugom

Eldar Ganibegović

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis otkrio je za italijanske medije da je ponudio 60 miliona eura za napadača Intera Maura Icardija.

Naime, Higuain je 2016. godine napustio redove Napolitanaca i prešao u Juventus, a Laurentis je poslije toga želio dovesti sjajnog Icardija, međutim do toga nije došlo.

Laurentis je sada za Rai Sport otkrio šta se zapravo desilo kada je razgovarao sa Icardijevom suprugom i njenim predstavnikom.

"Imao sam sastanak sa njegovom suprugom jednog poslijepodneva, bila je vrlo lijepa. Ponudio sam 60 miliona eura. Također smo razgovarali o mogućem ugovoru", izjavio je predsjednik Napolija, a zatim dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Icardi je napadač svjetske klase i on bi postizao po 40 golova pod vodstvom Maurizija Sarrija. Mogao bi biti poput Ronalda."

Novinar je pitao De Laurentisa da li bi ponovo ponudio iste novce za Icardija, na šta je on odgovorio: "Nikad ne reci nikad."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti