7

Komentari (7)

King_Kenny
...Penaldo je iskompleksiran i ljubomoran,ali mora se priznati da je u top 2 najbolja igraca svih vremena,rame uz rame sa Messijem,ali ipak malo losiji od njega...naravno,trenutno nije ni u top 10 najboljih,jer su ga stigle godine.
Ecosport
Sad mu onaj Fere treba objaviti ovaj video i optužiti ga za klevetu jer je pred milionima ljudi prozvao Ferea da laže. Koji zalizani narcisoidni ljigavac. I lažni humanitarac.
Uranija
E sad će te napasti bosanski stručnjaci, ipak je ronaldo donirao dvije zlatne kopačke i tri zlatne kopačke za Palestinu! I da, zaboravio sam donaciju nekoliko počupanih obrva i dvije suze, ovu posljednju protiv Srbije još nije donirao!
denimen9
Lopte nisu nikakvo mjerilo, Cera je najbolji strijelac lige prvaka, svih domacih liga, reprezentacija, i to je jedino mjerodavno.
Uranija
Dobro, sad mu je možda prioritet i cilj da pomogne Palestincima…
Klicko
Kako je otisao iz penal madrida izgubio je povlastice koje je imao kod sudija a i uvodjenje VAR tehnologije mu ne ide na ruku i iz tog razloga tesko mu je simulirati.I iz tog razloga je nestao sa mape fudbalske!
Real_Hordas
Cuj nestao sa fudbalske mape. Razmisli prije nego sto nesto glupo napises
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.