Ćorić govorio o svom eventualnom odlasku u Velež

Nakon poraza GOŠK-a

Ćorić govorio o svom eventualnom odlasku u Velež

Esmer Oštraković

Ekipa GOŠK-a iz Gabele hrabro je odlučila da se postavi na gostovanju kod Širokog, ali su na kraju poraženi sa 2:0.

Imali su gosti šansu na kraju da barem postignu utješni gol, ali su promašili penal. 

Nakon utakmice, na press konferenciji govorio je i trener GOŠK-a Ćorić.

"Bili smo u nekom grču, to je cijena odrastanja. Pojedini igrači, tek dva tri kola igraju Premijer ligu. To se osjeti. Široki Brijeg je iskoristio našu nepažnju. Malo smo se trgli kada smo primili gol.

Drugo poluvrijeme smo promjenili sistem, dobro je to izgledalo, ali poslije penala utakmica je bila riješena. Nažalost, cijena odrastanja ekipe GOŠK-a, svjesni smo čime raspolažemo. Ima tu potencijala", rekao je Ćorić.

Zanimljivo pitanje dobio je Ćorić o interesu Veleža za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bio je kontakt, ali malo je nezgodno. Kolega Jusufbegović je sporazumno raskinuo ugovor i nakon 15 minuta objavljene su te informacije."

Nije korektno bilo, puno kasnije, da bilo je i to je to što imam da kažem", završio je Ćorić.

Top Komentari

limvotemirvah
Posto je Velez nasa filijala, zasto nam se ne obrate za pomoc? Mislim da bi im Mirvic rado "posudio" Dzenu Uscuplica, sto da ne i par igraca koji kod nas trenutno nemaju mjesta. Eto, Guliashvili se fino snalazi, koliko vidim. Nije sramota pitati, ljudi. Vi ste nama simpatican klub oduvijek bili, i rado cemo vam pomoci. Cak mislim da bi Ismir rado i ulozio nesto novca u Velez, pogotovo ako bi nastavili funkcionisati na ovakav nacin. Lijep pozdrav za nase Mostarce!
1 2
user1675926959
Divovi su to prijatelju .A što se tiče Mirvićevog ulaganja,on bi uložio(opro)pare đe god nebitno ako treba da može.Al rijetki su krelci ko jufke.Čega se pametan stidi budala se ponosi Pitat ćemo ih uskoro đe su...hahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi