Saga je završena: Hadžikadunić ima novi klub, menadžer je sve obmanuo svojim izjavama

Bh. reprezentativac se skrasio

Saga je završena: Hadžikadunić ima novi klub, menadžer je sve obmanuo svojim izjavama

Admin Čaušević

Dennis Hadžikadunić je pronašao novi klub nakon višesedmične sage, a njegov menadžer je posljednjim izjavama napravio pravu pometnju i na taj način dizao cijenu svom štićeniku u čemu je na kraju i uspio. 

Hadžikadunić će u nastavku sezone igrati u Mallorci nakon što je dogovorena posudba 24-godišnjeg štopera iz Rostova.

Bh. reprezentativci štoper će u novom klubu nositi broj 5 na leđima, a od sutra će se priključiti ekipi.

Informacija o odlasku Hadžikadunića u Mallarocu se pojavila jučer, međutim njegov menadžer Walid Faour je to sve negirao kazavši da je Feyenoord u ozbiljnoj igri za njegovo dovođenje.

"Trenutno smo u Dubaiju. Uvijek sam bio iskren o tome koji su se klubovi prijavili za Dennisa. Naravno, Feyenoord je jedan od tih klubova", rekao je Walid Faour te nastavio:

Oglasi

"Radi se o klubu koji je u našem srcu, volimo taj klub. Zapravo, to nam je najbolja opcija. Ali oni ne nude ono što mi želimo."

"Mnogi govore o Mallorci, ali te glasine su laše. Feyenoord je i ostaje naša prva opcija, ali vidjet ćemo hoće li biti nešto od posube ili poslije toga. Ne znamo još ništa."

Ispostavilo se da je njegova izjava za nizozemske medije bilo obično zavaravanje te je na kraju Hadžikadunić završio u Mallorci. 

Klub sa egzotičnog španskog ostrva ove sezone igra odlično i trenutno je 10. na tabeli sa 22 poena nakon 17 odigranih utakmica. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na klupi se nalazi trener Javier Aguirre te će Hadžikadunić do kraja sezone sigurno imati priliku da nauči dosta toga ovog iskusnog stručnjaka.

Posljednjih sedmica standardni bh. reprezentativac se povezivao sa nizom klubova, na kraju je završio u La Ligi. 

Top Komentari

Zaccheroni
Sretno u novom klubu
6 0
Ado_GTI
Dobra klub, pravi izbor za njega. Sve najbolje mu želim.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti