Di Francesco seli Dijamanta na klupu?
Džeko je ove sezone u italijanskom šampionatu odigrao 11 utakmica, ali se u strijelce upisao samo dva puta, pa će EDF sada pokušati sa Patrickom Schickom.

Želi ga malo odmoriti

Di Francesco seli Dijamanta na klupu?

Italijanski mediji prenose kako je Eusebio Di Francesco odlučio da Edina Džeku u susretu protiv Sampdorije preseli na klupu za rezervne igrače.

Dijamant je odigrao najviše minuta od svih igrača Rome u Seriji A ove sezone, ali se u strijelce upisao samo dva puta. Italijanski mediji prenose kako Džeko djeluje umorno, pa je Di Francesco navodno odlučio da ga malo odmori.

Nadalje, Italijani navode da će Džeko uskoro imati i reprezentativne obaveze, tako da sigurno ni u narednom periodu neće biti vremena za odmor kada je on u pitanju.

Sve ovo znači da će Dijamanta u prvoj postavi zamijeniti češki napadač Patrick Schick koji nikako da proradi otkad je pojačao ekipu sa Olimpica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je postigao samo tri gola na 27 mečeva otkad je došao iz Sampdorije na ljeto 2017. godine, ali susret protiv Sampdorije će očigledno biti prava šansa za njega da se dokaže.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ja sam govorio da je taj Schick promasena investicija, na kraju sezone ce njega Roma iznajmiti nekom drugom nogometnom klubu ili ga prodati.
25 0
dadopd
Dobro bi bilo da se malo odmori za Austriju.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi