66

Komentari (66)

Asam85
Definitivno vijest koja je sudeći po mnogobrojnim komentarima uzburkala sportsku javnost, a poseban nemir vlada u dušmanskim redovima, ja se iskreno nadam opravdan. Sretno moj Željo, al kako kod savršilo tvoji Manijaci će uvijek biti uz tebe, mi ćemo cijeniti djela, šuplja nas ne zanima.
Gr0hot
Za****jem se malo. Prezime mu je katastrofa :))
Gr0hot
2323
Ima li tu mjesta u Upravi multietnicnog kluba za Srbina i Hrvata pa makar se izjasnjavao kao Komšic
Tito1
Zgembo Ardislić...ambalaža rotira hahahaha
Tito1
znaju li mu se obaveze i dužnosti ili je ovo samo kupovanje vremena kao sa onim klaunom iz Londona? Pitam za jarana kojem je više pun kofer šupljih priča!
blacky
Čuj mitomana oni odlucili da potpisu hahahh a jesu li pitali covjeka je li on za to ????
denimen9
dakle FKS će da grohne opet sada kad se Ljože digne.
SonPen1946
TMilidza
Kladionicar_iz_mira
Prodali smo pomoćni teren za siću, se sad popularno kaže "strateški partner".
Mani
Tito1
ako vrati dug od 15 miliona, nije sića u pitanju.
FahroKonjHodzic
akoje ovaj amerikanac ja sam japanac
mido1921
pjanke.sa
Bravo divna vijest! Cestitke od pitara, nadam se da ce vam sada krenuti nabolje. Imajte strpljenja!
Lenox
AAAAHAHAHAHA.... Za petaka ode pomoćni teren.... Uzeše lokaciju za đaba.... Al ide priča pucanje čireva, dominacija, dok ih ovaj ne otkanta čim dobije svoje....
789012455
789012455
Harise
Bravo Zeljo, dolazi abd dobra vremena za naši klubove ??⚜️??
Shaba
Nadat se boljitku naseg fudbala. Bitno je da dolaze ljudi koji su spremni uloziti i zdravo upravljati. Jos da je rijesit kriminalce unutar saveza i ove sto prave lakrdije od sudjenja.
blacky
Nikome te nedamo hahahaha hahahaha
Mani
Pa i necemo… ovo je partnertsvo a ne privatno vlastnistvo
DadoSa
Velika je razlika imati strateskog partnera od "prodati", a pogotovo od biti pot na kockarskom stolu dalekoistocne utrpane gospode. Pući će ti čir, ne sekiraj se... I pij puno tečnosti... :)
Lenox
Sad je strateški partner a trebo biti investitor hahahah Ko koga ovdje laže i levati hahaha
pjanke.sa
@Mani ne zamajavajte se. Raspitajte se kako je ovaj dosao u klub. Ko daje pare da bude partner?? De ne budali, covjek ce biti suvlasnik FK Zeljeznicar doo. Nova firma koja se otvorila da upravlja samo klubom. To ja ko pitar znam, ne znam kako vi ne znate. Samo jos kako ce se sve to povezat, da doo dobije ingerencije nad udruzenjem, da budu vlasnici a da dugovi ostanu na udruzenju….dabogda da to tako ide. Svuda u kormalnom svijetu nova firma novi pocetak. Samo kod nas nekakve trange fange…ono sto smo li uradili je cisce 100 puta nego ovo sto Zeljkan radi. Ali ja im zelim srecu, stvarno, da me pogresno ne shvatite.
Mani
Pa moze bit strateski partner i investitior a da nije vlasnik. Ili to mozda previse komplikovano za tebe da shvatis? ?
pjanke.sa
@Mani ono sto ja mogu da shvatim za tebe je kvantna fizika. Procitaj papir koji je tvoja uprava potpisala, pa pricaj sine moj.
DadoSa
Nismo mi uporedivi sa vama. Vi imate poljoprivredno dobro u Butmiru i dva kontejnera od imovine, pa samim time nas ugovor o strateskom partnerstvu i vas ugovor kojim ste pot na kladionicarskom stolu nije uporediv. idi bolan umij se, od jutros brekeces na ovoj temi ko kvaran agregat, pojede muda svoja.
DadoSa
@pjanke.sa samo prijavljuj komentare, ispadaš zavidan, bolesno zavidan... cijeli zivot habani ste samo i kao klub i kao skupina... :))))
ourmadness
MKB10F16
ON JE LUD ON JE JAK ON JE ŽELJIN MANIJAK
E.Car
Samo malo ti treba da budeš opet na vrhu gdje ti je i mjesto!!!! Volim te Željo!!!!
pitariistok
"Nikom te ne damo" al ko god ima pare dat cemo te...ccc Haj da izadjete napokon iz govana pa "da se ćeramo" Bolje mi nego "oni tamo neki" Sretno....i da vas ne izlevati ko onaj derPas prije
E.Car
DadoSa
Velika je razlika imati strateskog partnera od "prodati", a pogotovo od biti pot na kockarskom stolu dalekoistocne utrpane gospode.
Mani
Pusti ga ba, vidis da je pozelenio :D nije ni procitao clanak haha
pitariistok
To su ti u upravi fino upakovali samo.... kad budes imao priliku procitati nacrt ugovora fino pa mi se javi....
DadoSa
Vidim upoznat si sa detaljima... Da ga nisi pisao licno? Ako vec pricas i znas o ugovorima, nadam se da znas detalje onoga kojeg tvoj klub ima... Taj bi trebao da tebi bude veci problem... LN
davide.azzurri
Pitar ima nacrt naseg ugovora hahahaha
pitariistok
Vi ba niste normalni,radujete se necemu sto nije realizovano i ima fore do kraja sledeceg mjeseca...covjek je postavio uslove tek na koje vi cini mi se morate da pristanete ukoliko hocete da ostanete zivi...jel moguce da ja preko prijatelja iz vase uprave znam vise od vas levatine...covjek vam trazi pomocni teren,poslovne prostore sve na stadionu,upravljanje stadionom a za uzvrat ce vam napraviti mjesto za treniranje tj neku vrstu kampa...trazi upravljanje i vlasnistvo nad omladinskom skolom takodjer. Jeste pasa...jedan pitar je citao nacrt ugovora...
DadoSa
Da, imat ce pravo na koristenje, ali po ugovoru odredjeni vremenski period. Imovina ostaje u vlasnistvu FKŽ. Rekoh ti, procitaj vas ugovor sa Tanom i Mirvicem... To se doduse imovina ne spominje jer nemate na sebi nista osim poljuprivrednog dobra u Butmiru... Ali ste vi vlasnistvo, a mi imamo strateskog partnera... Opusti se, pij puno tecnosti, moze i lex kakav da se smiris, vidis da si na temi o Želji a nisi ni oci otvorio... :)
pjanke.sa
@DadoSa sta je FKZ? To ne postoji? Jel UG Zeljeznicar ili FK Zeljeznicar doo? Znas li bolan? Trazite da javno objave ugovor pa ce vam biti jasno kakva je to zavrzlama sto prica moj brat pitar. A satro mi bespravno prodali prava kluba. Ima da Eldinu skinete gace sa guzice, sto je normalno, i mi smo da bi klub opstao.
DadoSa
Drago mi je što vi pitari sve znate i imate sve informacije, a u sustini jedete svoja muda u iscekivanju novih informacija. Da smo na čisto, niko nece dati svoj tesko zaradjeni novac "onako", niti iz ljubavi i toga smo svi svesni. Vrijeme ce pokazati, a do tada cemo citati ono sto nam ti i "pitaristok" kazete jer ocigledno znate sve detalje ugovora, hahahahahahahaha
unioni
Za one dane kad smo svi ko jedno bili!
foux87
Šta znači tačno strateški partner? Može li neko objasniti ko se razumije bolje od mene. Pitam ozbiljno bez zezancije da se odmah razumijemo.
rabodimis
Isto me interesuje. Nema plana, cilja.. samo strateski partner i prelazimo na drugu tacku.. Opet neka laptir masnica izgleda..
mido1921
Čovjek hoće da uloži svoj novac kako bi pomogao klubu ali pošto zakonski ne može kupiti klub a nije glup da da tolike pare koje bi drugi mogli pokrasti. Tako da formiranjem nove firme on će se pitati kako će raditi ta firma i kako će stvarati kapital. Plan mu ne je da sa tom firmom zaradi a od tih para namiri svoja ulaganja. Dio zarade ide klubu.
isko87
Eh sad pocinje jedna nova era.Ajde Zeljo ajde Sarajevo da se vratimo na stare staze uz Velez Slobodu bez Borca i svinjskog ??????
rasuloo
Kakva stara slava Slobode, nisu uzeli titulu za 103 godine
pjanke.sa
Pa mozda cete za koju godinu biti na staroj slavi FK Sloboda hahahaahah joj budala majko…
bazaorao
Teško li se onom ko ima Slobodinu slavu
SeoRusilac
Ne može biti gori od one ublehe Cerića kako god okreneš. Sretno vam bilo
meskoni
VOLIM TE ŽELJO!
Lafac
Zaslužio si bolje dane gospodine od 100 godina !!!
EmirEmir111
Bravo Zeljo, lijepa vijest za BiH fudbal. Diglisic u Zelji, Mirvic u Sarajevu, Husic u Tuzli, Velez cvjeta.. Dolaze bolje godine za BH fudbal.
foux87
Zeljković na čelu saveza kad si već krenuo nabrajati hahaha
Elber7
Zeljo, Tuzla City, Velez i Sarajevo samo jako u borbi protiv Vice i Saveza.
rasuloo
Biće Željo opet šampion
Kad ce Zeljo biti sampion??????
MKB10F16
Kad mašina tvoja krene!!
think
To se čekaloo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.