Dilaver, Brekalo i Pecelj tražili pokretanje postupka protiv Čelika: Šta je odlučila DK FSBiH?

Dilaver, Brekalo i Pecelj tražili pokretanje postupka protiv Čelika: Šta je odlučila DK FSBiH?

A. Beganović

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donijela je zaključak po pitanju zahtjeva za pokretanje disciplinskog postupka protiv Čelika od strane bivših igrača zeničkog kluba Harisa Dilavera, Slavka Brekala i Ljubiše Pecelja.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na sjednici održanoj 7. oktobra imala je pune ruke posla.

Između ostalog, očitovala se i o zahtjevu Dilavera, Brekala i Pecelja za pokretanjem disciplinskog postupka protiv Čelika zbog navodnih dugovanja zeničkog kluba prema pomenutim igračima.

Disciplinska komisija je donijela Zaključak u kojem se navodi:

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

"Zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, podnesen od strane igrača Haris Dilavera, Slavka Brekala i Ljubiše Pecelja, protiv NK „Čelik” Zenica se na osnovu člana 106. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH dostavlja Disciplinskoj komisiji Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, zbog nenadležnosti Disciplinske komisije NS/FS BiH za rješavanje u predmetnoj stvari."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Dilaver domaci izdajnik, dogovorio jedno pa onda promijenio pricu.
9 3
nije.suplja
Smradovi, na prevaru hoce kes. Dilaveru kako ces proci kroz grad a da te neko ne pljune? Ciljano svi u talu s menadjerima i onima koji su im dali te ugovore ko da igraju za bundesligasa, i na kraju su kvalitetom pokazali da nisu ni za nizeligasa. Mrs pizdurine raspale
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi