Dinamo večeras igra za historiju. Arsenal dočekuje Sporting, Chelsea gost BATE-u
Nekoliko bh. fudbalera večeras će izaći na teren, a veliku šansu da prođu dalje imaju Izet Hajrović i Amer Gojak koji će igrati protiv Spartaka iz Trnave.

Nastavlja se Evropa liga

Dinamo večeras igra za historiju. Arsenal dočekuje Sporting, Chelsea gost BATE-u

Fudbaleri Dinamo Zagreba večeras će odigrati jednu od najbitnijih utakmica u posljednjih nekoliko decenija, a riječ je o susretu 4. kola grupne faze Evropa lige na domaćem terenu protiv Spartaka iz Trnave.


Zagrebačkom klubu treba samo jedan bod kako bi osigurao šesnaestinu finala ovog takmičenja i kako bi prvi put poslije 1970. godine prezimio u Evropi.

Naravno, gdje su zanimljive utakmice, tu je i prilika da se zaradi i koji novčić na kladionici. MOZZART nudi vrlo nisku kvotu na pobjedu Dinama, dok je koeficijent na pobjedu Spartaka čak 11,00.

Od zanimljivijih utakmica koje ćemo večeras gledati vrijedi izdvojiti i susret u Londonu koji će odigrati Arsenal i Sporting iz Lisabona. Arsenal je stopostotan u dosadašnjem dijelu Evropa lige, dok Sporting ima samo jedan poraz i to upravo od večerašnjeg rivala. MOZZART nudi kvotu od 1,33 na pobjedu Topnika, a 8,50 na eventualno iznenađenje i pobjedu portugalskog tima.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Vrlo zanimljiv meč će biti odigran i u Sevilli gdje će Real Betis dočekati Milan i, sudeći po MOZZARTU, bit će favorit na tom susretu. Kvota na pobjedu španskog tima je 2,25, a na Milan 3,30.

Bit će još nekoliko zanimljivih mečeva večeras a izdvojit ćemo još duele Fenerbahče - Anderlecht, Lazio - Marseille i BATE Borisov - Chelsea.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosnian King
Jebo vas mozart vise I kvote navodite djecu da se kockaju
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi