Djevojke fudbalera Bayerna završile među navijačima Galatasaraya, "pohotni" Turčin nije odolio...

Možda nije ni znao ko su

Djevojke fudbalera Bayerna završile među navijačima Galatasaraya, "pohotni" Turčin nije odolio...

Admin Čaušević

Djevojke fudbalera Bayerna, Alphonsa Daviesa i Kingsleya Comana, su utakmicu Lige prvaka Galatasaray - Bayern posmatrali zajedno sa navijačima turskog prvaka. I može se reći da im definitivno nije bilo dosadno. 

Bayern je slavio pobjedu sa 1:3 u odličnom meču, a oko 50.000 navijača na Rams parku je moglo uživati u fantastičnoj predstavi, a među njima su bile i Sabrina Davud i Sheyenne.

Iako su mogle dobiti ulaznice za VIP ložu, djevojke zvijezdi Bayerna su odlučile da osjete atmosferu iz prvih redova jednog od najakustičnijih stadiona na svijetu. 

Sasvim očekivano objavile su nekoliko storyja na Instagramu, a posebno je privkula pažnju ona na kojoj su snimale svoja lica. 

Usput su u kadru uhvatile i jednog Turčina koji je sa osmijehom na licu posmatrao šta rade atraktivne dame ispred njega. 

Oglasi

Navijač Galatasaraya vjerovatno nije ni znao ko su djevojke, ali nije uspio da odoli i da ih ne pogleda i čak se blago nasmije u kameru.

Inače, dodatni razlog za sreću imala je Sabrina pošto je njen dečko Coman na kraju meča izabran za najboljeg pojedinca susreta. 

Sa druge strane i pjevačica Sheyenne je mogla biti zadovoljna pošto je njen partner Davies odigrao cijeli susret protiv prvaka Turske. 

Pred samu utakmicu Davud se žalila zbog načina na koji je stigla na stadion, te je poručila da su joj uzeli svu šminku, pitala se kako je to legalno.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za to može djelimično i kriviti sebe pošto je mogla iskoristiti utjecaj svog dečka te uz pomoć Bayerna obezbijediti sebi ulaznicu za VIP ložu.

Podsjećanja radi, Bayern nakon tri uvodna kola ima maksimalan učinak te problema oko prolaska u grupnu fazu neće biti.

Top Komentari

Mel_Glupson
Čaušešku.... opet bacaš drkicu u kancelariji
0 0
user1676286668
Čauš ti si bolestan lik trebaš se liječi perverznajcino jedna.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi