Livakoviću se srce cijepalo na 1000 komadića, a zatim ga je ugledao Tadić: Viđeno je nezamislivo!

Hrvat je bio vidno razočaran

Livakoviću se srce cijepalo na 1000 komadića, a zatim ga je ugledao Tadić: Viđeno je nezamislivo!

Admin Čaušević

Sve što je dobro uradio proteklih sedmica Dominik Livaković je upropstio na utakmici Fenerbahce - Samsunspor kada je napravio slabu procjenu kod jednog slobodnjaka te je glavni krivad zašto su Kanarinci kiksali na domaćem terenu. 

Fenerbahce je napravio ogroman kiks u borbi za titulu prvaka. Na domaćem terenu utakmica protiv Samsunspora okončana je rezultatom 1:1 na razočarenje velikog broja domaćih pristalica.

Vodili su Kanarinci golom iz prvog dijela, ali je u nastavku Livaković slabo procijenio jedan slobodnjak, uspio je odbraniti, ali je lopta već bila prešla gol liniju.

Hrvat je zaista fantastično branio na nekoliko posljednjih mečeva, međutim današnjim nastupom je sve upropstio i na neki način napravio ogroman korak nazad.

Ne čudi zašto je popularni Livi bio vidno razočaran i potišten, svjestan da će ga mnogi proglasiti direktnim krivcem za neuspjeh.

Oglasi

Svaki gubitak bodova može biti fatalan u borbi za titulu prvaka i svjesni su toga u Fenerbahceu, a neki navijači su čak i pustili suzu nakon utakmice.

Cijepalo se srce i Livakoviću, a prvi koji mu je prišao da ga utješi bio je Dušan Tadić, a kamere su i snimile taj trenutak. Scenu možete pogledati ovdje.

Trenutak kad je Tadić tješio Livakovića

Ova scena je odličan pokazatalje kako fudbal kao sport razbija sve barijere i predrasude i pokazuje da i rivalske nacionalnosti mogu djelovati kao jedno.

Prilikom pozdrava sa navijačima Tadić je uputio riječi ohrabrenja hrvatskom golmanu jer upravo je Livaković u nekoliko navrata do sada spasio Fenerbahce.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Poznavajući turske medije Livaković će se sigurno naći na udaru kritika kao što je to bio slučaj i jesena, a tada je Zadranin pokazao mentalnu snagu i reagovao je odličnim izdanjima na terenu.

Žuto-plavi kao i sam Livaković neće imati puno vremena za žaljenje pošto ih već u srijedu čeka novi izazov i utakmica protiv Bašakšehira u gostima.

Top Komentari

Mr.Objektivac
Kakva se vi malogradjanska skupina novinara, mamu yebali, samo se oko nacionalizma vrtite
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi