Hladan tuš za Dominika Livakovića, iza svega se krije čovjek u crnom Range Roveru!

Slijedi li preokret?

Hladan tuš za Dominika Livakovića, iza svega se krije čovjek u crnom Range Roveru!

Admin Čaušević

Saga oko odlaska Dominika Livakovića iz Dinama traje već sedmicama i svakodnevno dolazi do preokreta vezanih za budućnost golmana Hrvatske i sigurno jednog od boljih čuvara mreže u Evropi. 

Livakovića praktično svi vide u dresu Fenerbahcea nakon što danima iz Turske stižu vijesti da je posao završen, međutim posljednje vijesti i nisu baš optimistične po pitanju transfera.

Neki turski mediji pišu da su se u Fenerbahceu umorili od čekanja Dinama da uputi zeleno svjetlo za transfer te su navodno postavili ultimatum zagrebačkom klubu.

Iako je odavno postignut dogovor cilj Modrih je bio zadržati Livakovića do kraja kvalifikacija u UEFA-inim takmičenjima, a Fenerbahce želi da završi transfer što je prije moguće.

Navodno je u sve prste upetljao i Aziz Yildirim, bivši predsjednik Fenerbahce koji je u Turskoj poznat po tome da već dugi niz godina vozi specijalizovanog Range Rovera.

Oglasi

Yildirim bi se najradije vratio na čelo Fenerbahcea te i dalje koristi svoj utjecaj te na neki način djeluje iz sjene kada je u pitanje politika velikana sa Bosfora.

Aziz Yildirim je i dalje itekako utjecajan u Fenerbahceu

Upravo iz tog razloga nekoliko sati pred utakmicu Dinamo - AEK stigao je hladan tuš za Livakovića jer se špekuliše da je Fenerbahce krenuo po Davida De Geu.

Nakon što je duže od decenije De Gea branio gol Manchester Uniteda Španac je ovog ljeta postao slobodan igrač i traži novu sredinu.

Turci nagađaju da je Fred, koji je stigao u Fener sa Old Trafforda, već počeo da vrbuje iskusnog golmana i nagovara ga na dolazak u Istanbul pa ostaje da se vidi kako će se okončati cijela situacija.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Raniji dogovor je da Livaković u Istanbul stigne tokom ove sedmice te potpiše ugovor prema kojem će Dinamu pripasti devet miliona eura.

Hrvat se osim sa Fenerbahceom povezivao sa Fiorentinom, Sevillom i Almerijom te se može reći da je njegov odlazak sa Maskimira jedna od najvećih transfer saga ovog ljeta.

Top Komentari

user1676286668
Opet drama i nova saga ovo oko ovog vrhuunskog golmana od 14,35€....dokle više da mu se čitav svijet smije objavite da će ostat u Dinamu i kraj sage i drame...Cao i zdravo
1 0
sick_boy
Znaci mbape pa livakovic.... Zajrbali su spanske sapunice...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi