Dunga: Neymar nije zakazao, igrao je za tim

Brazilski selektor komentarisao

Dunga: Neymar nije zakazao, igrao je za tim

Brazilski selektor Dunga je nakon remija sa Argentinom stao u zaštitu svog najboljeg fudbalera Neymara, koji trpi kritike zbog nešto slabijeg izdanja.

Dunga ne smatra da je Neymar podbacio, te ističe da je fudbaler Barcelone imao velike obaveze od kojih je profitirao cijeli brazilski tim.

"On je igrao za ekipu. Možda njegov individualni učinak nije bio na nekom specijalnom nivou, ali je svoj posao odrado dobro. Neymar se vratio u naš tim nakon četiri utakmice suspenzije i siguran sam da će u narednim utakmicama biti još bolji", rekao je Dunga.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Brazil se nakon tri odigrana kola nalazi na četvrtom mjestu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa četiri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.