Paul Pogba doživio najveći udarac u karijeri: Saznao je najgore moguće vijesti!

Francuz u velikim problemima

Paul Pogba doživio najveći udarac u karijeri: Saznao je najgore moguće vijesti!

Eldar Ganibegović

Paul Pogba danas je saznao najgore moguće vijesti. Pozitivan je i na drugom doping testu i sada se suočava s mogućnošću da bude dugotrajno suspendovan.

Nedavno je nalaz krvi Paula Pogbe pokazao razinu testosterona veći od dozvoljenog. To je bio razlog za privremenu suspenziju.

Veznjak je ponovio test,čekao rezultate i danas ih je dobio. Fabrizio Romano je izvijestio da je pozitivan i na drugom testu.

Užasne su ovo vijesti za Pogbu. Njega sada vjerovatno očekuje suspenzija.

Inostrani mediji već nagađaju o dužini suspenzije. Radi se o periodu od dvije godine i vidjet ćemo da li će se Pogba ikada vratiti na stari nivo.

Oglasi

Juventus će sada odlučiti o daljim koracima. Pretpostavlja se da će s Francuzem biti raskinut ugovor.

Tridesetogodišnji veznjak se u Juventus vratio 2022. godine iz Manchester Untiteda. Ugovor ima do juna 2026. godine, no on će vjerovatno biti poništen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Paul Pogba zaista nema sreće od povratka u Juventus. Prvo je doživio povredu zbog koje je propustio dobar dio prošle sezone, kao i Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Sada je uslijedio problem s testosteronima i njegova budućnost nije svijetla. Ostaje da sačekamo i zvanično šta će biti s veznjakom. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi