Za njega su dali 80 miliona eura: Navijači Juventusa u nevjerici gledaju šta radi Dušan Vlahović

Nevjerovatni promašaji Srbina

Za njega su dali 80 miliona eura: Navijači Juventusa u nevjerici gledaju šta radi Dušan Vlahović

M. Šljivak

Dušan Vlahović se poprilično ispromašivao u prvom poluvremenu meča protiv Napolija na stadionu Diego Maradona. Promašio je tri izuzetne šanse.

Dušan Vlahović je plaćen više od 80 miliona eura ekipi Fiorentine, no u dresu torinskog Juventusa ne pruža partije koje su vrijedne tolikog novca.

Istina u pojedinim utakmicama srpski napadač eksplodira, no večeras na 'Maradoni' u Napolju nikako ga ne ide i promašio je tri sjajne šanse.

U 10. minuti glavom gađao iz jako dobre situacije i nije pogodio, da bi u završnici prvog dijela imao dva poprilično velika promašaja.

Prvo je u 34. minuti uspio izmaći odbrani Napolija, savladao je i golmana Mereta, ali njegov udarac je zaustavila stativa.

Oglasi

Deset minuta kasnije novi veliki promašaj srpskog napadača. Dobio je poklon od odbrane protivnika, mogao je birati gdje će šutirati, no odabrao je najgore moguće rješenje.

Vlahović je zapucao loptu pored gola Napolija i propala je još jedna ogromna šansa za Staru damu koja na poluvremenu ima zaostatak od jednog gola (1:0).

[twitter]https://twitter.com/BI_1897/status/1764391385275187603[/twitter]

Dušan Vlahović nije na svom nivou. Navijači Juventusa nisu zadovoljni njegovom partijom i to su jasno poručili na društvenim mrežama. Mogao je lako postići hat-trick, a nije zabio nijedan gol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srpski napadač je ove sezone postigao 15 golova u 23 nastupa. Ipak, dosta je i promašaja koji znaju često koštati Bianconere.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juvem
Cinjenica..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi