Dybala: Pogba? Volio bih da smišljam nove proslave! Gattuso? Budala...

Intervju napadača Juventusa

Dybala: Pogba? Volio bih da smišljam nove proslave! Gattuso? Budala...

E. Škorić

Argentinski napadač Paulo Dybala dao je intervju u kojem je otkrio da bi volio ponovo da igra s Paulom Pogbom, a uz to je bivšeg trenera Gennara Gattusa nazvao 'budalom'.

Govoreći o Gennaru Gattusu, trenutnom treneru Napolija, a koji ga je trenirao u Parmu kratko, Argentinac je rekao:

"U Argentini za one lude, u pozitivnom smislu, kažemo da su budale. Gattuso je takav. Kad je stigao na Siciliju, puno mi je pomogao iako nije dugo trajalo. Ipak, imam lijepe uspomene na njega. Možda nije uvijek tako slatko, posebno tokom treninga, ali ipak ga poštujem", rekao je Dybala.

Dybala pamti i lijepe dane provedene zajedno s Pogbom u Juventusu. Njih dvojica imali su neobične proslave golova...

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ja i Pogba imamo sjajan odnos. Kad je igrao u Torinu, neprestano smo tražili način da slavimo nove golove. Mnogo smo ih postigli pa su se proslave često mijenjale. Nadam se da ćemo imati priliku da smišljamo nove proslave", poručio je Dybala.

On je još dodao da mu je velika čast nositi dres Juventusa i smatra da bi kruna svega bilo osvajanje Lige prvaka sa Strarom damom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bensoki
Greska u textu zna se da je pisac mislio na Palermo..
1 0
odbosnezmaj
Parma nije na Siciliji...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi