"Džeki stalno govorim o Turskoj i Feneru, volio bih da dođe"

Mirsad Jahović ugostio Edina na aerodromu

"Džeki stalno govorim o Turskoj i Feneru, volio bih da dođe"

E. Škorić

Mirsad Jahović poznatiji kao Mirsad Turkcan bivši je proslavljeni košarkaš koji je rođen u Novom Pazaru, a imao je prilike da igra za velike klubove poput Efes Pilsena, Fenerbahčea, CSKA, Siene, te je igrao i u NBA-u kratko vrijeme.

Brat Emine Jahović dočekao je Edina Džeku u Istanbulu na aeorodromu, a navijači Fenerbahčea vjeruju da će igrač Rome potpisati za njihov klub.

Turski mediji objavili su kako će Edin u Istanbulu pregovarati s čelnicima Fenerbahčea, mada su ubrzo tamošnji novinari objavili da Edin sa porodicom dolazi samo na odmor.

"Edin Džeko dolazi u Istanbul, ali nema nikakve istine da će se sastati s čelnicima Fenerbahčea. On u Tursku dolazi isključivo na odmor i transfer nije uopšte u pitanju", napisao je turski novinar Ahet Selim Kul na Twitteru.

Mirsad Jahović je kazao da je "Džeko jako važan igrač i Turska ga voli", međutim ističe da je Edin došao na odmor sa suprugom.

"Svjetski divovi ga žele i on ima ugovor s Romom. Stalno mu govorim o turskom nogometu i Fenerbahčeu. Zna da je Fenerbahče veliki tim. Teško može doći do transfera, ali volio bih da dođe", kazao je Jahović, koji je između ostalih zadužan i za dolazak Željka Obradovića u Fener.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ipak, svejedno je skoro pa sigurno da je Edin jučer odigrao posljednji meč za Romu i navodno je dogovorio transfer u Inter, mada se u Turskoj potajno nadaju da će izabrati Fener.

Top Komentari

Śmeker007
Pa ti si onda onaj koji sam sebe mrzi, a za druge da ne pricamo...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi