Euforija navijača Fenerbahčea: Edin i Amra objavili fotografiju iz Istanbula

Stigli na kratki odmor u Tursku

Euforija navijača Fenerbahčea: Edin i Amra objavili fotografiju iz Istanbula

E. Čaušević

Navijači Fenerbahčea napravili su nevjerovatnu euforiju nakon što se pojavila vijest da Edin Džeko danas stiže u Istanbul.

Turski mediji su odmah objavili da Džeko u ovaj grad dolazi kako bi pregovarao s čelnicima Fenera oko eventualnog transfera, ali je jasno da to nisu bile istinite informacije.

Novinari koji pomno prate sva dešavanja oko turskog kluba su odmah to demantovali i poručili da bh. napadač u Istanbul stiže s porodicom samo na kratki odmor, te da transfer u Fenerbahče nema nikakve veze s tim.

No, zaista je nevjerovatno kakvu euforiju su napravili navijači Fenera koji su čak na stranici aerodroma pratili let aviona iz Rima za Istanbul, a pokušali su čak dogovoriti i doček za Džeku.

Međutim, Džeko je u Tursku doputovao prije toga i izbjegao je gužvu na aerodromu. Iako je svima jasno da je došao samo na nekoliko dana odmora navijači Fenera se ipak nadaju čudu.

Posebno nakon što su Edin i njegova supruga Amra objavili fotografiju i otkrili da se već nalaze u Istanbulu. Džeko će za odmor imati pet dana, a zatim slijedi okupljanje naše reprezentacije pred duele protiv Finske i Italije.

Fotografiju s Džekom objavio je i fudbalski menadžer Utku Cenikli koji je poručio da Džeko neće davati intervjue, te da je doputovao samo na odmor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Adnanos
Nemoj se povrijrdit
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti