"Edin Džeko dolazi u Istanbul na odmor, nikakav transfer uopšte nije u pitanju"

Turski mediji bruje o bh. napadaču

"Edin Džeko dolazi u Istanbul na odmor, nikakav transfer uopšte nije u pitanju"

E. Čaušević

Turski mediji objaivli su danas vijest da Edin Džeko stiže u Istanbul na razgovor s čelnicima Fenerbahčea.

Gotovo svi mediji u Turskoj objavili su informaciju da je Džeko u avionu koji je iz Rima krenuo ka Istanbulu, te da će u ovaj grad doputovati oko 15 sati po tamošnjem vremenu.

Mnogi su odmah objavili da Džeko u Istanbul dolazi na pregovore s Fenerbahčeom nakon čega je krenula lavina komentara na društvenim mrežama.

Navijači Fenera su oduševljeni ovim vijestima koje su na njihovu žalost netačne. Naime, ugledni turski novinari Fatih Sabovic i Ahmet Selim Kul koji pomno prate samo dešavanja u Fenerbahčeu.

Obojica su se oglasila na Twitteru i poručili su da nije istina da će Džeko razgovarati s čelnicima Fenera, te da bh. napadač u Tursku stiže samo na odmor sa svojom porodicom pred reprezentativne obaveze.

"Edin Džeko dolazi u Istanbul, ali nema nikakve istine da će se sastati s čelnicima Fenerbahčea. On u Tursku dolazi isključivo na odmor i transfer nije uopšte u pitanju", napisao je Kul na Twitteru.

Da od transfera nema niša govori i podatak da je Džekin menadžer trenutno u Sarajevu i da nema plan putovati u Istanbul.

Navijači Fenerbahčea su napravili nevjerovatnu euforiju i čak putem internet stranice istanbulskog aerodroma prate let aviona iz Rima ka ovom gradu. Čak se spominje i mogućnost da grupa navijača dočeka Džeku na aerodromu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samkodk
Idioti navijaci poput ovog novinarcica koji je presao s ekskluzive ba i onda dobijete gomilu gluposti...
1 0
Mele
To bi mu bas bio veliki korak u karijeri, samo ne znam u kojem pravcu, naprijed ili nazad..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi