Džekin gol jedan od najljepših proteklog vikenda

Kapiten našeg nacionalog tima postigao sjajan pogodak

Džekin gol jedan od najljepših proteklog vikenda

Proteklog vikenda postignut je veliki broj odličnih golova na terenima širom Evrope, a pogodak našeg Edina Džeke ulazi u konkurenciju za jedan od najljepših. 

Džeko je zatresao mrežu Hull Cityja dva puta, a prvi pogodak zaista je bio prelijep. Džeko je izbacio defanzivca Hulla, a potom šutirao sa vrha šesnaesterca desnom nogom i poslao loptu u lijeve rašlje gola domaćina. 

Fantastičan pogodak postigao je i Phil Jagielka protiv gradskog rivala Liverpoola. Odlične golove vidjeli smo i u Seriji A, Bundesligi i Primeri. Matia Destro pogodio je sa 40 metara protiv Verone, sjajan je pogodak i Luke Modrića protiv Villarreala, kao i Lucasa Piazona protiv HSV-a.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.