Džekina Amra sinoćnjom fotografijom s Olimpica oduševila mnoge

Bila u zanimljivom društvu

Džekina Amra sinoćnjom fotografijom s Olimpica oduševila mnoge

Sinoć su na stadionu Olimpico u Rimu susret Serije A igrali Roma i Atalanta, a jedna od prisutnih na tribinama svakako je bila supruga Edina Džeke Amra. 

Ovog puta društvo joj je, između ostalog, pravila supruga Radje Nainggolana Claudia čiji dolazak je posebno dirnuo Amru.

Podsjetimo, Claudia već neko vrijeme pati od najgore moguće bolesti, ali ne odustaje od pozitivnog razmišljanja i stava što pokazuju i sinoćnje fotografije na kojima je vrlo raspoložena.

Fotografiju s njom je objavila i Amra preko Instagrama te u opsi stavila "Kakva velika ljubav, koja neizmjerna snaga! Ova žena!", napisala je Amra, a fotografija je oduševila korisnike pomenute društvene mreže.

View this post on Instagram

Che grande amore, che forza immensa! Questa donna! @claudia_lai_nainggolan ❤️💫

A post shared by Amra Džeko (@amra_silajdzic) on

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Claudijin suprug Radja ne igra ni za jedan od dva kluba koja su se sinoć susrela na Olimpicu već za Cagliari, ali najbolje dane karijere proveo je upravo na ovom stadionu nastupajući za Romu s kojom je svojevremeno igrao i polufinale Lige šampiona.

Inače, Amra nije mogla sretna napustiti stadion obzirom da je Roma poražena sa 2:0 pa je sigurno i njen suprug Džeko bio razočaran.

Top Komentari

afica2007
Nastavlja se svršavanje na familiju dzeko fujjjjjjj
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti