Džeko, De Rossi i El Shaarawy još uvijek treniraju odvojeno, Florenzi upitan za Juve

Nove vijesti iz Rima

Džeko, De Rossi i El Shaarawy još uvijek treniraju odvojeno, Florenzi upitan za Juve

Fudbalere Rome predstojećeg vikenda očekuje najteže moguće gostovanje u Seriji A, ono kod Juventusa.

Rimska Vučica igra vrlo slabo ove sezone u italijanskom šampionatu, pa bi utakmica protiv Stare dame mogla biti prekretnica za početak nešto boljih partija.

Ipak, trener Eusebio Di Francesco muku muči sa povredama nekih od glavnih igrača. Sky Sport prenosi da Daniele De Rossi, Edin Džeko i Stephan El Shaarawy još uvijek treniraju individualno i da će vjerovatno biti spremni za ovaj meč, ali naravno pitanje je da li i potpuno za napore kakvi se očekuju od ovakve utakmice.

Oni će vjerovatno igrati, ali svakako da su povrede ostavile tragove i da je teško očekivati da će biti u najboljoj mogućoj formi u ovom susretu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedini upitan za sada je Alessandro Florenzi koji danas nije trenirao s ekipom i pitanje je hoće li biti spreman za Juve. Treba reći i to da također nije trenirao Lorenzo Pellegrini, ali bi on trebao biti spreman za naredni susret.

Inače, Juve i Roma svoj meč 17. kola Serije A igraju u subotu od 20.30 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf
Bit ce pregazeni taman i da Totija vrate.
1 6
Edin Merlin
Juve je institucija !
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi