Džeko i Pjanić se vratili u startne postave

Utakmice uskoro počinju

Džeko i Pjanić se vratili u startne postave

Večeras (21:45) će se odigrati još četiri meča 33. kola Serije A, a na djelu ćemo vidjeti i dvojicu bh. reprezentativaca, Edina Džeko i Miralema Pjanića.

Roma na svom terenu dočekuje Veronu, a Edin Džeko se na ovom meču vratio u startnu postavu.

Tako će Džeko predvoditi napad Rome, dok su u prvih 11 još: Lopez, Mancini, Ibanez, Spinazzola, Kolarov, Peres, Diawara, Veretout, Pellegrini i Mkhitaryan.

Za Veronu od prve minute igraju: Silvestri, Gunter, Kumbulla, Empereur, Faraoni, Amrabat, Veloso, Zaccagni, Lazović, Pessina i Verre.

Juventus gostuje kod Sassuola, a u starnih 11 Stare dame je ponovo Miralem Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Postava Juventusa je sljedeća: Szczesny, De Light, Chiellini, Danilo, Alex Sandro, Bentancur, Matuidi, Pjanić, Ronaldo, Bernardeschi, Higuain.

Sassuolo u teren izlazi u sljedećem sastavu: Consigli, Chiriches, Peluso, Kyriakopoulos, Muldar, Locatelli, Magnanelli, Berardi, Đuričić, Boga i Caputo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi