Kasting je počeo, traži se novi napadač: Među pet "odabranih" je i Džeko

Je li vrijeme za razlaz s Romom?

Kasting je počeo, traži se novi napadač: Među pet "odabranih" je i Džeko

A. Čaušević

Edin Džeko ulazi u jesen karijere. Nakon pet godina u Romi možda je i pravi trenutak za novi i posljednjih veliki transfer popularnog Dijamanta. 

Juventus traži novog napadača. Kasting za narednog špica Stare dame je već počeo pošto Gonzalo Higuain sigurno odlazi. Među petoricom odabranim igrača se nalazi iz Džeko.

Džeko je prošlog ljeta odlučio da ostane u Romi, ali nakon nove razočaravajuće sezone u rezultatskom smislu kapiten bh. reprezentacije bi mogao početi razmišljati o promjeni sredine.

U torinskom klubu su izuzetno svjesni Džekinih kvaliteta koji je u dosadašnjem dijelu Serije A zabio 14 golova i zaista igrao vrlo dobar fudbal i ovaj 34-godišnjak uopšte ne pokazuje znakove pada u fizičkoj spremi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Popularni Dijamant ima savršenu kombinaciju snage i tehnike te je zbog tih karakteristika idealan tip napadača kakvog želi Fabio Paratici.

Odim Džeke u konkurenciji su još Arkadiusz Milik iz Napolija, zatim Raul Jimenez iz Wolverhamptona i Duvan Zapata koji su eksplodirali ove sezone i igraju odlično. Posljednji s ulogom autsajdera je Arsenalov Alexander Lacazette.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Famoza
Dzeko jeste klasa i ovo bi mu bila kruna karijere ali realno sto ce njima 34 godisnjak pored 10 godina mladjih
1 4
Famoza
a realno, sto ce im Dzeko pored ove cetvorice mladje od 27
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi