Džeko ima najveće moguće povjerenje kod Fonsece

Ponovo od prve minute

Džeko ima najveće moguće povjerenje kod Fonsece

Bh. kapiten Edin Džeko očigledno uživa najveće moguće povjerenje kod trenera Rome Paula Fonsece.

Fonseca je od dolaska na klupu kluba iz Rima dosta puta javno hvalio Džeku, a da ga izuzetno cijeni pokazuju i činjenice da je Dijamant svaki put kada je zdrav član prve postave.

Ako je vjerovati italijanskim medijima, tako će biti i danas kada Roma igra na domaćem terenu protiv SPAL-a susret 16. kola Serije A.

Džeko će ponovo na terenu biti od prve minute, a iza njega bit će Zaniolo i Pellegrini. Fonseca će im dodati još jednog člana ofanzivne linije i to između Mkhitaryjana, Perottija i Undera. U zadnjoj vezi igrat će Diawara i Veretout.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, trener Vučice ni na ovom susretu neće moći računati na brojne povrijeđene fudbalere. Među njima najbitniji su Smalling, Kluivert, Zappacosta i Pastore.

Inače, susret Roma - SPAL na rasporedu je od 18.00 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ovaj trener i nema neku taktiku, Dzeko je bez konkurencije svakako, ali Zaniolo treba spica s njim da igra i blize golu, Perotti nije spic, nego ofanzivni veznjak, dobar sa loptom i sa Pastore Ako je zdrav treba sredinu da igra...Roma je jos , nazalost tanka da bi se napravilo nesto veliko i osvojilo nesto, Europska liga je predaleko a Inter i Juve, sad i Lacio su ispred, daj boze ali nisu prilike da uzmu trofej neki.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi