Javila se legenda: Inter je sjajno odigrao, osim Džeke i Lautara

Cassano dao svoj sud

Javila se legenda: Inter je sjajno odigrao, osim Džeke i Lautara

Eldar Ganibegović

Inter je u srijedu poražen od Liverpoola s 0:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

I pored poraza koji je uslijedio s dva kasna gola Firmina i Salaha, Inter je odigrao jednu dobru utakmicu, imao inicijativu i svoje prilike, a ponajviše treba izdvojiti prečku Calhanoglua u prvom i poništen gol Džeke u drugom poluvremenu.

Poraz Intera analizirao je i legendarni italijanski napadač Antonija Cassana koji je rekao da je Inter odigrao sjajnu utakmicu s izuzetkom napadačkog dvojca Džeko - Martinez:

"Inter je odigrao sjajnu utakmicu, s izuzetkom Lautara Maritneza i Edina Džeke, koji su odigrali ispod svog nivoa i to zaista moram nerado da kažem", rekao je Cassano i podvukao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Hrabru utakmicu je igrao Inter, ali u ovakvim utakmicama morate zabiti kada imate prilike. Salah i Firmino su pogodili iz dvije polušanse, a Liverpool je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka."

Podsjećanja radi, revanš na Anfieldu između ove dvije ekipe odigrat će se osmog marta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
Antonio Kasano sigurno nije legenda u fudbalu. Bio prosječan napadač. Možda je legenda u nečem drugo, pojma nemam
4 1
Goran86
Legenda gdje god je bio klupa ili tribina.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi