Džeko neće u Juventus, Stara dama je odabrala drugog napadača
Foto - EPA

Povezivao se sa Bianconerima

Džeko neće u Juventus, Stara dama je odabrala drugog napadača

M. Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko povezivao se u prethodnom periodu s Juventusom.

Trener torinskog kluba Maurizio Sarri navodno je bio zainteresovan za usluge fudbalera Rome, ali po svemu sudeći od eventualnog odlaska Džeke u redove italijanskog šampiona neće biti ništa.

Kako tvrdi ugledni novinar Fabrizio Romano, Stara dama je već dogovorila transfer napadača Napolija Arkadiusza Milika i 26-godišnji Poljak bi uskoro trebao postati novi član Bianconera.

Milik je već prije mjesec dana dogovorio sve s najvećim italijanskim klubom. Preostaje da se dogovore klubovi, ali iz Napolija su već najaviili kako će ovaj fudbaler otići iz kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, oni nerado puštaju svog fudbalera u redove velikog rivala. Ipak, Milik je već donio odluku i Juventus će dobiti novog napadača za narednu sezonu.

Milik je već četiri godine član Napolija i zabio je 47 golova u 116 utakmica.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Maestro
Realno i mi smo znali da neće u Juve
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi