Džeko objavio fotografiju i dobio veliku podršku, ali najbolji komentar ostavio je košarkaš Dallasa

Ponovo dominirao na terenu

Džeko objavio fotografiju i dobio veliku podršku, ali najbolji komentar ostavio je košarkaš Dallasa

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su u derbiju 9. kola italijanske Serije A na svom terenu pobijedili Milan sa 2:1.

Jedan od najboljih na terenu ponovo je bio bh. napadač Edin Džeko koji je u 38. minuti utakmice postigao gol glavom za 1:0. Milan se uspio vratiti golom Hernandeza, ali tri boda ostala su u Rimu nakon sjajnog pogotka Zaniola.

Džeko je dobio velike ovacije na Olimpicu nakon gola jer navijači itekako cijene što je ponovo meč počeo od prve minute iako se zna da se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede jagodične kosti.

Bh. napadač je i ovaj meč igrao sa zaštitnom maskom, ali i pored toga uspio je postići gol glavom. Džeko je jutros objavio fotografiju na Instagramu i izazvao je veliki broj komentara.

Džeki su pohvale i podršku dali Senijad Ibričić, Ibrahim Šehić, Darijo Srna, Joe Hart i mnogi drugi, ali istakao se košarkaš Dallas Mavericksa Tim Hardaway Junior.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dark knight (Vitez tame)", napisao je košarkaš Dallasa aludirajući na film iz popularne trilogije Batman.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi