Džeko ponovo u centru pažnje na Rominim stranicama na internetu

Najava za meč protiv SPAL-a

Džeko ponovo u centru pažnje na Rominim stranicama na internetu

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome danas igraju na domaćem terenu protiv SPAL-a u okviru devetog kola italijanske Serije A.

Nakon reprezentativne pauze klupski fudbal nam se konačno vraća, a sigurno da navijači Rome jedva čekaju da vide svoje ljubimce na sceni. Roma se nakon lošeg starta probudila i ostvarila tri vezane pobjede, a Vučica je danas izraziti favorit protiv SPAL-a.

Na Olimpicu se očekuje sigurna pobjeda rimskog kluba, a to je jasno kada samo pogledate ono što vam kladionice nude. Naime, kladionica MOZZART na pobjedu Rome nudi veoma pristojnu kvotu koju ne treba propustiti s obzirom da će SPAL teško uspjeti napraviti iznenađenje na Olimpicu. Kvote za ovu utakmicu možete vidjeti na OVOM linku.

Rimski klub je preko društvenih mreža odlučio da najavi današnju utakmicu, a naravno u centru pažnje je Edin Džeko. SPAL je stara mušterija za bh. napadača za kojeg se očekuje da i danas zatrese mrežu protivničkog tima i tako nastavi sjajnu gormu iz dresa bh. reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi