Džeko: Pred nama je još posla!

Možemo biti zadovoljni

Džeko: Pred nama je još posla!

S. Mlaćo
U nogometnoj reprezentaciji naše zemlje mogu biti zadovoljni nakon meča u Ukrajini.

Osvojili smo bod i sada nam za baraž trebaju četiri boda u naredne dvije domaće utakmice.

Utakmice u Ukrajini kratko se dotakao i kapiten Edin Džeko.

“Bila je to dobra utakmica za publiku. Za nas teška. Mislim da su oni bili bolji na početku sve do gola, a onda smo mi dominirali. Stvorili smo i nekoliko šansi i na kraju izjednačili. Ovo je dobar rezultat. Momci su se odlično borili i što je najbitnije sve je u našim rukama. Pred nama je još posla u ovim kvalifikacijama“, kazao je Džeko.

Selektor Petev ranije je kazao.

"Rekao sam u najavi da će biti teška utakmica, tako je bilo danas. Nisam zadovoljan prvih 20,25 minuta, primili smo prelagan gol. Nakon toga smo polako ušli u igru. U drugom poluvremenu smo promašili puno šansi. To mi malo smeta, jer je Ukrajina jaka reprezentacija. Bili smo dominantni", kazao je bugarski trener.

"Čestitam mojim momcima što su pokazali na ovom okupljanju, nadam se da će u sljedećem okupljanju svi igrači biti spremni jer su nam danas falila četiri važna igrača", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Istakao je da se ulazak u utakmicu kao protiv Ukrajine više ne smije ponavljati.

"Nije mi se svidjelo kako smo ušli, to ne smijemo više nikad ponoviti. Ukrajina je pri 1:0 imala čistu šansu, bilo je otvoreno do kraja."

Top Komentari

Petraaa
Puno bolje i brže se igra bez Pjanića..
6 2
edin_93
Džeks se sinoć odigrao doktorski!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi