Matvienka pitali kao će zaustaviti večeras Džeku, a on poručio: "On je igrač svjetske klase, ali..."

Ukrajinci su analzirali igru BiH

Matvienka pitali kao će zaustaviti večeras Džeku, a on poručio: "On je igrač svjetske klase, ali..."

E. Čaušević

Bh. reprezentacija večeras nastavlja kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo gostovanjem u Ukrajini.

Naša selekcija je u subotu u Kazahstanu slavili sa 2:0, a izabranike Ivayla Peteva već večeras očekuje meč u Lvivu protiv Ukrajine.

Do kraja kvalifikacija imamo još tri utakmice i potrebne su nam dvije pobjede kako bismo izborili baraž.

S druge strane Ukrajina ima još dvomeč protiv naše selekcije i nemaju pravo na kiks, te su im potrebne dvije pobjede kako bi se našli na kraju u baražu za Mundijal.

Ukrajinci su maksimalno fokusirani na večerašnju utakmicu jer žele da zadrže svoje šanse za odlaskom u baraž. Pred ovaj meč govorio je i defanzivac ove selekcije Mykola Matvienko.

Njega su pitali da li će mu najveći problem biti kako zaustaviti Edina Džeku, a on je poručio da Dijamant nije jedina opasnost po gol Ukrajine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Džeko je fudbaler svjetske klase, ali nije jedini koji je opasan po naš tim. Bosna i Hercegovina ima još nekoliko dobrih igrača koji igraju na ozbiljnom nivou. Analizirali smo protivnika u potpunosti kao ekipu, ali i pojedinačno po igračima", rekao je Matvienko.

Podsjećamo, utakmica između Ukrajine i Bosne i Hercegovine igra se večeras sa početkom u 20:45 sati.

Top Komentari

pjanke.sa
Ja se bojim da im mi veceras golu necemo prici. Ali nadam se najboljem.
0 10
Mele
Moze li se bez komentara sa uvredljivim nazivima, budalo, nemas mozga, idiote, i najgore psovke. Gdje se vi odrastali, skolovali se, sta su vam roditelji ucinii za vas odgoj ??? Zapitajte se malo, ako ja ili neko drugi, ne volimo neki tim ili igraca, zasto da budemo nazivani pogrdno, ili uvredljivo sa psovkama ??
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi