Džeko večeras opet na terenu, ovog puta protiv kluba koji mu je stara mušterija

Udinese gostuje na Olimpicu

Džeko večeras opet na terenu, ovog puta protiv kluba koji mu je stara mušterija

Kapiten Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko večeras će ponovo biti na terenu. 

Vučica u okviru 29. kola Serije A dočekuje Udinese, a sve oči ponovo će biti uprte u sjajnog napadača posebno radi činjenice da je klub iz Udina Džekina stara mušterija.

Dijamant je upisao osam utakmica u karijeri protiv Udinesea i do sada postigao četiri pogotka. Ako tome dodamo i njegovu sjajnu formu poslije Covid19 pauze, onda je jasno da se Udineseu večeras na Olimpicu ne piše dobro.

Ova utakmica ima i veliki rezultatski značaj za Vučicu koja mora dobiti ako želi ostaviti sebi kakve - takve šanse da stigne Atalantu i plasira se u Ligu šampiona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kladionica MOZZART smatra da je Roma favorit na ovom meču, ali kvota i nije tako mala kao što se možda očekivalo. Na pobjedu domaćina koeficijent iznosi 1,75, dok je na pobjedu gosta kvota značajno veća - 4,95.

Taj meč igra se s početkom od 21.45 časova, a prije istog na teren će fudbaleri Atalante i Napolija u jednom jako zanimljivom okršaju. Kvote za ovaj susret možete pogledati na OVOM linku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
dobro bi vam bilo kad najavljujete neku tekmu da napišete ko prenosi (ako prenosi)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije