Hazard je vrisnuo iz sveg glasa nakon krvničkog starta Rudigera na treningu Reala

Belgijanac nije mogao nastaviti trening

Hazard je vrisnuo iz sveg glasa nakon krvničkog starta Rudigera na treningu Reala

E. Čaušević

Real Madrid se već nekoliko dana nalazi u Las Vegasu gdje se priprema za meč protiv Barcelone.

Ljuti rivali odigrat će prijateljsku utakmicu na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, a El Clasico na rasporedu je sutra u ranim jutarnjim satima po našem vremenu.

Igrači Reala jučer su odradili novi trening u Las Vegasu, a u centru pažnje našli su se Eden Hazard i Antonio Rudiger.

Rudiger je tek nedavno stigao u Real Madrid iz Chelseaja, dok se Hazard konačno oporavio od povrede i cilj mu je da bude što spremniji pred početak nove sezone i konačno pokaže zašto su ga Kraljevi platili skoro 110 miliona eura.

Međutim, svi u Realu su zabrinuti nakon što je Rudiger jučer žestoko udario Hazarda na treningu zbog čega Belgijanac nije mogao da nastavi da igra.

Rudiger je žestoko uletio klizeći Hazardu i udario ga je u lijevu nogu zbog čega je Belgijanac odmah vrisnuo i bilo je jasno da je riječ o ozbiljnijem udarcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/kwamebenaiah/status/1550541001755959296[/twitter]

Hazard će danas obaviti detaljne ljekarske preglede nakon čega će se znati težina povrede. Navijači Reala kritikovali su Rudigera i poručili da se mora opustiti na treninzima i da takvim startovima ne smije da šteti svojim saigračima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

burazengija
Ako ga je ovaj start povrijedio nek se penzionise...
6 6
Klicko
Ta će rudiger klocina,nije za fudbala nego za šume.Uša nigeru
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi