Hoće li skoro propali Hazard zabiti nož u srce navijačima Chelseaja?
Najbolje dane karijere je proveo u Chelseaju, a sada bi mogao u Arsenal?

Ima ponudu da to napravi

Hoće li skoro propali Hazard zabiti nož u srce navijačima Chelseaja?

E. Ganibegović

Eden Hazard u Real Madridu nije ni sjena igrača kakav je bio u Chelseaju. Jednostavno je magija negdje nestala, a sada ima šansu da slomi srca navijačima kluba u kojem je proveo najbolje momente karijere.

Belgijski fudbaler Eden Hazard je 2019. godine stigao u Real Madrid iz Chelseaja za 115 miliona eura kao veliko pojačanje.

Na njegovu i na žalost navijača Real Madrida, epitet velikog pojačanja nikada nije opravdao i ide iz goreg u gore.

Ne prođe prijelazni rok, a da se Hazard ne povezuje s nekim klubovima, naročito s klubovima manje reputacije od onih najvećih.

Tako je prije nekoliko dana osvanula vijest da bi mogao preći u Al-Nassr kod Cristiana Ronalda, a sada je, čini se, dobio novu ponudu.

Jedan od trenutno zainteresovanih timova za njegove usluge je Arsenal, aktuelni lider Premier lige, prenosi Mirror.

Oglasi

Topnici imaju za glavnu metu Ukrajinca Mykhayla Mudryka iz, ali izgleda da je Chelsea uspio da ga ubijedi da potpiše za njih. 

Tako je Mikel Arteta morao da se preorijentiše, pa sada želi da dovede Hazarda, koji bi pokušao da oživi karijeru na Emiratima, nakon nekoliko godina boravka u "sjeni".

Nadalje, ranije spomenuti izvor navodi da su zvaničnici Arsenala već razgovarali sa Real Madridom, kako bi saznali pod kojim uslovima su "Galaktikosi" spremni da se odreknu Hazardovih usluga već ove zime.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije poznato o kojem se iznosu radi, no zasigurno je da će, iako smo se već nagledali fudbalera koji su igrali i za Chelsea i za Arsenal, Hazard potencijalnim prelaskom na Emirate slomiti srca navijača Chelseaja. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Ne oživi on više karijeru...
4 0
DOKTOR_GAZ_
To bi bilo NAJBOLJI POTEZ..IGRAO SI U VELIKANIMA(CHLSEA i REAL), osvojio SVE TROFEJE..u SMIRAJU KARIJERE, dođi i budi ZADOVOLJAN U PORAZU..to mozes samo u AR567ALU..sretno EDENE..
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti