Poznato je koliko će s terena izbivati Eden Hazard

Povrijedio se protiv Alavesa

Poznato je koliko će s terena izbivati Eden Hazard

E. Oštraković

Belgijski fudbaler Eden Hazard povrijedio se ponovo minulog vikenda.

Hazard se povrijedio tokom meča Reala i Alavesa (1:2), što već osma povreda otkako je ovaj ofanzivac stigao iz Chelseaja.

Prema tvrdnjama medija u Španiji, Hazard će zbog nove povrede pauzirati naredne tri sedmice, što znači da će propustiti nekoliko utakmica.

Propustit će prvo duel sa Šahtarom u Ligi prvaka, pa duel sa Sevillom narednog vikenda, zatim novi meč Lige prvaka protiv Borussije M'gladbach i derbi s Atelticom koji se igra 12. decembra.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S obzirom da je igrao dobro protiv Villarreala i Intera, nema sumnje da će Belgijanac nedostajati ekipi u tako važnim utakmicama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bavarac88
obicna ruta od igraca ahhaahha...imat ce vise povreda nego nastupa
3 2
Bhf
Dugo i nije bio povrijedjen.Mislim da je odigrao 3 utakmice.Kao da je od stakla pravljen pa se polomi cim ga neko dotakne.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi