Ponašanje Hazarda na proslavi trofeja najbolje opisuje njegovu situaciju u Real Madridu

Svi su bili nasmijani i sretni osim njega

Ponašanje Hazarda na proslavi trofeja najbolje opisuje njegovu situaciju u Real Madridu

E. Čaušević

Eden Hazard je prije skoro tri godine stigao kao veliko pojačanje u Real Madrid iz Chelseaja, ali nije uspio da opravda očekivanja.

Kraljevski klub je za Belgijanca platio čak 115 miliona eura i očekivalo se da će on biti nova zvijezda u ovoj ekipi, ali zbog učestalih problema s povredama na kraju se baš nije pokazao kao pravo pojačanje.

U posljednje vrijeme se sve više špekuliše o njegovom odlasku iz Real Madrida, a španski mediji su sigurni da će se to desiti i samo je pitanje da li će to biti u januarskom ili ljetnom prelaznom roku ove godine.

Belgijanac je u dosadašnjem dijelu sezone uspio odigrati svega 16 mečeva u svim takmičenjima, te je na terenu proveo 722 minute, te je njegov učinak itekako skroman jer je upisao samo dvije asistencije.

Real Madrid je sinoć u Rijadu uspio da osvoji trofej španskog Superkupa nakon pobjede u finalu protiv Athletic Bilbaa sa 2:0.

Hazard ni sinoć nije dobio priliku od Carla Ancelottija za igru što je dodatno pojačalo glasine o tome da napušta Santiago Bernabeu.

Oglasi

Belgijanac se našao u centru pažnje i tokom proslave ove titule, te su neke od fotografija postale glavna tema među navijačima Real Madrida.

Naime, svi igrači osim Hazarda su bili itekako sretni i nasmijani zbog nove titule, ali je Belgijanac izgledao dosta utučeno i razočarano što nije odigrao ni minute. Dok su na grupnoj fotografiji svi pozirali i bili nasmijani Hazard je tu čini se bio tek reda radi.

Opis nije dostupan.

Belgijanac nije mogao ni da odglumi da je sretan zbog ovog trofeja, a nakon toga se očekivano našao na udaru kritika navijača Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se da su i oni izgubili strpljenje s njim, te su mnogi poručili da je vrijeme da Hazard napusti Real Madrid jer je očito da u ovom klubu ne može vratiti formu u kojoj je igrao dok je bio u Chelseaju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Dobar za klupe. Ipak je to Real Madrid a ne Chelsea ili Lille.
1 3
Klicko
Šta će njemu kina i katar?Čoek uzima lovu,ne igra ozbiljan fudbal ima 3 godine.Blizu mu familija.Hladno ispoštuj ugovor i briga te.Bale i on,dva kralja
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti