Kontra Intera, lopta kod Džeke, a onda se zna šta slijedi

Gosti vode 2:0

Kontra Intera, lopta kod Džeke, a onda se zna šta slijedi

Edmir Škorić

Sjajno igra večeras Edin Džeko i na njegovim krilima Inter je pred pobjedom u Plzenu.

Bh. reprezentativac je dobio šansu da igra od prve minute protiv Plzena, a to je bila dobra odluka Simeonea Inzaghija.

Džeko je lijepo pogodio u 20. minuti na asistenciju Corree, da bi bh. reprezentativac u 71. minuti asistirao Dumfriesu, koji je lagano pogodio za 0:2.

Nakon kontre Intera, bilo je mnogo prostora, Edin je imao loptu, krenuo je naprijed, a onda sjajno i nesebično loptu poslao za Dumfriesa, koji je po svemu sudeći završio posao večeras.

Inter ima i igrača više, pred prvom je pobjedom ove sezone u Ligi prvaka, nakon što je u prvom kolu poražen od Bayerna s 0:2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Plzen je u 1. kolu doživio poraz od Barcelone i Česi su po svemu sudeći bez bodova nakon dva kola u ovoj nazvanoj grupi smrti.

Gol Intera za 2:0 pogledajte OVDJE.

Top Komentari

SarajFK
Kloc
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi