Kod Džeke proradio bosanski inat!

Fonseca će biti u velikoj dilemi

Kod Džeke proradio bosanski inat!

Admin Čaušević

Teški januar je Edin Džeko definitivno ostavio iza sebe i spreman je da vrati izgubljeno mjesto u timu Rome. 

Za Džeku bi se moglo reći da mu je posljednjih dana proradio famozni bosanski inat jer ono što pokazuje na treninzima Rome mnogi ne pokazuju i na utakmicama.

Corriere dello Sport navodi kako je popularni Dijamant motivisan kao nikad do sada, stalno ohrabruje saigrače i čini sve da se osjeti njegovo prisustvo.

Iskusni bh. napadač želi što je prije moguće mjesto startera. Možda će protiv Udinesea opet krenuti s klupe, a startati bi trebao protiv Brage u Europa ligi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je ostao da radi i poslije treninga. Dok su svi bili u svlačionici na tuširanju, Sarajlija je i dalje šutirao na gol te tako definitivno stavlja Fonsecu u veliku dilemu.

Inače, i mnogi Džekini saigrači su prepoznaznali da je istinski lider i na njegovoj su strani, ali Fonseca i klupsko rukovodstvo i dalje ostaju pri svom. Pitanje je do kada jer Džeko je, ipak, Džeko!

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snupi
Bolje i o Dzeki nego o Wandi, Georgini, Dilleti i drugim fuficama.
11 0
Pajver
Upravo suprotno kolac je vidio da ništa nemožeš uraditi inatom već samo radom i zalaganjem i na treningu i na utakmici bez obzira ko si ili misliš da jesi
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije