Kamera snimala Tadića i Livakovića, a svi pričaju o onome što su vidjeli na licu Edina Džeke!

Izraz lica je sve rekao

Kamera snimala Tadića i Livakovića, a svi pričaju o onome što su vidjeli na licu Edina Džeke!

Endin Čaušević

Trabzonspor je večeras šokirao Fenerbahče jer je u derbiju 11. kola slavio u Istanbulu sa 3:2 i nanio ovom klub prvi poraz u sezoni. Igrači Fenera nakon meča su pozdravili navijače i zahvalili im se na podršci, no u centru pažnje našao se Edin Džeko jer su svi vidjeli izraz na licu našeg Dijamanta.

Fenerbahče je prije večerašnjeg okršaja bio u seriji od 19 pobjeda u svim takmičenjima, te je u Turskoj imao jedini maksimalan učinak nakon deset odigranih kola.

Trabzon je večeras uspio da šokira sve na Fenerovom stadionu i pobijedi sa 3:2, te ekipi Ismaila Kartala nanese prvi poraz u sezoni.

Gosti su vodili s čak 3:0 večeras uz odličnu igru Edina Višće, a Fener je do kraja uspio da smanji na 3:2 nakon što je dva gola iz penala zabio Dušan Tadić.

Nakon utakmice igrači Fenerbahčea ostali su nešto duže na terenu kako bi otišli do tribine gdje su najvatreniji navijači tog tima, te su im se zahvalili na odličnoj podršci koju su imali i večeras.

Oglasi

Čini se da navijači Fenera nisu previše zamjerili svojim igračima zbog poraza jer je svima jasno bilo da se i ta nevjerovatna serija mora jednom završiti.

No, ono što se našlo u centru pažnje je video koji je nastao dok su igrači Fenera bili ispred tribine. Oni su aplaudirali navijačima u znak zahvale, te je kamera fokusirala Tadića i Livakovića, no svi su u pozadini obratili pažnju na Džeku.

Džeko je bio tu sa saigračima, no njegov izraz lica je glavna tema navijača Fenera. Svima je jasno koliko je Džeko bio razočaran zbog poraza, ali čini se da mu je teško pao i Kartalov potez iz finiša meča.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Naime, Kartal je u 81. minuti izveo Džeku iz igre kada je jedan od defanzivaca Fenera "pocrvenio", te je odmah bilo jasno da bh. napadač nije zadovoljan takvom odlukom.

Džekin izraz lica najbolje je pokazao koliko je Dijamant ljut i nezadovoljan jer je Kartal sve iznenadio odlukom da izvede bh. napadača dok je njegov tim gubio sa 3:1 i pokušavao da se vrati u meč.

Top Komentari

Marro
Džeko je dobio neviđene salve zvižduka,misli da mu je to BH reprezentacija da može igrati preko K i šetati terenom.Sve čestitke Višći neka se barem malo osvetio Džeki što ga je izbacio iz reprezentacije.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi