Navijač snimio Džeku i Tadića pored klupe za rezerve, a svaki navijač Fenerbahčea pitao se isto

Sinoć se nisu baš iskazali na terenu

Navijač snimio Džeku i Tadića pored klupe za rezerve, a svaki navijač Fenerbahčea pitao se isto

Endin Čaušević

Fudbaleri Fenerbahčea sinoć su razočarali svoje navijače jer su osvojili samo bod na gostovanju kod Adane Demirspor. Na posebnom udaru kritika našli su se Edin Džeko i Dušan Tadić koji nisu odigrali na nivou kao inače, a o jednom videu na kojem su upravo oni akteri svi pričaju.

Fenerbahče je imao ulogu favorita u jučerašnjoj utakmici i priliku da iskoristi kiks Galatasarayja koji je u subotu poražen u Hatayju. No, Fener je nakon poraza od Trabzona jučer osvojio samo bod protiv Adane Demirspor odigravši 0:0.

Na meti kritika našao se bh. napadač Edin Džeko koji je u jučerašnjem meču imao nekoliko izglednih situacija, ali Dijamant nije uspio da postigne pogodak kako su to od njega u Fenerbahčeu već navikli.

Ismail Kartal iznenadio je mnoge kada je u 84. minuti izveo Džeku iz igre i na teren poslao Mitchyja Batshuayija, dok je kapitenska traka pripala Dušanu Tadiću.

No, ni Srbin se nije dugo još zadržao na terenu jer je nekoliko minuta kasnije Kartal odlučio da umjesto njega u igru pošalje Kenta.

Oglasi

Nakon što je Tadić izašao s terena nastao je zanimljiv video kako Džeko i Tadić stoje pored klupe za rezervne igrače u nadi da Fener u zadnjim minutama može doći do gola, a dok su gledali dvojac turskog kluba svi su se pitali istu stvar.

Vidjelo se da Džeko i Tadić pričaju i da sigurno ne mogu biti zadovoljni rezultatom, ali ni činjenicom da nisu do kraja ostali na terenu. Navijači Fenera počeli su da dijele video na društvenim mrežama, a svi su se uporno pitali o čemu su razgovarali Džeko i Tadić.

Na žalost Džeke i Tadića, ali i navijača Fenerbahčea njihov tim u sudijskoj nadoknadi nije uspio da postigne pogodak, te je na semaforu ostalo 0:0 što posebno raduje pristalice Galatasarayja.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahče je uspio da se vrati na prvo mjesto na tabeli sa 31 bodom, ali isto toliko bodova ima i njihov ljuti rival Galatasaray. Adana Demirspor je treći sa devet bodova manje u odnosu na lidere na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi