Ponijelo ga: Edin Džeko prilikom izlaska iz igre poljubio saigrača, takvu reakciju nije očekivao

Detalj sa meča Antalyaspor Fenerbahce

Ponijelo ga: Edin Džeko prilikom izlaska iz igre poljubio saigrača, takvu reakciju nije očekivao

Admin Čaušević

Edin Džeko je ostao praznih ruku na gostovanju kod Antalyaspora, ali svejedno bio zadovoljan pošto je Fenerbahce slavio vrijednu pobjedu i na sjajan način je odgovorio Galatasaryu s kojim se vodi velika borba za titulu prvaka Turske.

Džeko je opet bio starter, ali je opet bio zamijenjen. Za razliku od nekih ranijih mečeva, ovaj put je bio raspoložen prilikom izlaska iz igre.

Sarajlija je iz igre izašao u 83. minut, a oni najzagrijženiji Džekini fanovi će se teško sjetiti da li je nešto slično napravio kada je krenuo ka klupi.

Naime, dok je predavao kapitensku traku Irfanu Kahveciju, on je tom prilikom čak i poljubio turskog fudbalera u obraz.

Kahveci je sve podnio poprilično hladno, čak i nije previše obraćao pažnju na Džekin gest te ga je samo rukom ispratio ka izlasku iz igre.

Oglasi

Možda i ova situacija najbolje pokazuje kakva bratska atmosfera vlada u svlačionici Fenerbahcea sve s ciljem da se osvoji dugo čekana titula prvaka.

Kao možda i najveću zvijezdu turskog fudbala kamere su u nekoliko navrata snimile Džeku kako prati ostatak meča sa klupe i vidjelo se zašto je vođa.

Kapiten bh. reprezetnacije je proslavio gol Michyja Batshuayija kao svoj, a poslije meča je prišao i Belgijancu te mu čestitao uz veliki osmijeh na licu. Evidentno presretan zbog svega.

Također je Džeko čestitao i Livakoviću pošto je Hrvat svojom odbranom pri rezultatu 0:1 na neki način spasio Fenerbahce te se iskupio za kikseve u nekim ranijim susretima.

Iako je već peti meč bez postignutog gola popularnog Dijamanta to previše ne zabrinjava sve dok Fenerbahce pobjeđuje i nastavlja veliku borbu za titulu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Istanbulski ljuti rivali su nakon 24 odigrana kola potpuno izjednačeni na vrhu tabele. Imaju po 63 boda te ako ovako nastave do kraja prvenstva neće biti iznenađenje ukoliko i Fener i Galata sezonu završe sa preko 100 bodova.

Njihov jedini međusobni duel ove sezone je okončan bez golova, a do kraja sezone je u Turskoj ostalo još 14 utakmica, dakle u igri su još ogromna 42 boda.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Inace modric je taj koji djeli pusice!
1 0
Mel_Glupson
Naučio ga Vica da ljubi usrane guzove
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti